Yarışma ve Seminer Başvurusu

FELİNOLOJİ SEMİNERİ

22 Mart 2019 İzmir Tepe Kule Kongre Merkezi, saat 09:00-19:30

Eğitmen: Irina SADOVNIKOVA, WCF Tüm Irklar Hakemi (WCF Breeder of Excellence Semineri vermeye yetkili 9 hakemden 1’i)

Konular:

1. Bir kedinin temel anatomisi, fizyolojisi ve ihtiyaçları.
  2. Üreme ve seleksiyon:

– Tüm cinsler için temel tip olarak felis catus-evcil kedi

– Irk oluşturma, dengeleme ve görünümlerini değiştirme yöntemleri

– Vücut tipleri, kafa şekilleri, kulaklar, kürkler, cins belirleyici özellikler olarak kuyruklar

– İdeal bir kediyi açıklayan standart noktalar

– Standart nasıl okunur?

– Şecere nasıl okunur?

– Üretim için damızlıkların seçilmesi ve çiftlerin bulunması.

1. WCF Renk Kodları (EMS kodları)
  2. İran ve Egzotik kedilerin standartları. Maine Coon kedilerinin standartları
  3. British shorthair/long hair kedileri. Tarihçe, ırk standartları, renkler
  4. Scottish straight/fold kedileri. Tarihçe, ırk standartları, sağlığı,

Daha önce verilmemiş seminer konuları ilk kez karşınızda olacaktır.

Seminerde simultane tercüme yapılacaktır.  Katılım bedeli derneğimize 350 TL bağış karşılığıdır.

Seminer Başvurusu için -Seminer-Başvuru-Formu2019 burayı tıklayınız.

Resmi Dernek Hesabı

Alfa Kedi Irkları Koruma ve Denetleme Derneği

IBAN No: TR97 0006 4000 0013 4890 1847 80
Hesap No: 0184780
Şube No: 3489
Şube Adı: İŞ BANKASI 4. Sanayi Sitesi / İzmir
Not:  Açıklamaya SADECE ‘bağış’ yazılabilir.

ULUSLARARASI KEDİ YARIŞMASI

ASIA CONTINENT INTERNATIONAL CAT SHOW

L#194098 (WCF)

23-24 Mart 2019 İzmir Tepe Kule Kongre Merkezi

İlk günde iki değerlendirme (double judgement), iki günde unvan tamamlama imkânı. Yarışmamız Asya kıtasında olması sebebiyle Avrupa kıtasında unvanlarını tamamlayıp şampiyon unvanını alan kediler ünvanını yükseltip inter şampiyon olma imkânı da yakalayabileceklerdir.

Bu yarışmayla Top- Cat Uluslararası Derecelendirme Sistemine dahil olma şansına sahip olabilirsiniz !

Alfa Kedi Irkları Koruma ve Denetleme Derneği olarak Türkiye’de bir ilki gerçekleştirip sizlerin hem sosyal medyada (instagram /facebook) hem yazılı hem de görsel medyada daha çok kişiye ulaşabilmeniz için büyük bir fırsat sunuyoruz. 3 kedi katılım bedeli bağış karşılığı sizlerin logonuzu ve cattery isimlerinizi tüm foto video çekimlerinde görülecek şekilde hem felinoloji semineri hem de yarışma boyunca olmak üzere tam 3 gün boyunca paylaşıyor olacağız.

Tek veya 2 kedi ile katılacak olan yarışmacılarımız dilerlerse yine bağış ile reklam panomuzdan faydalanabilirler.

Kedi sahiplerinin talepleri doğrultusunda düzenlediğimiz eğitimlerin ve yetiştiricilerin takip ettiği uluslararası kedi showlarının bir reklam panosu gibi pek çok kişiye ulaşmada kolaylık sağlayarak, siz katılımcılara çok büyük yararı olacağını düşünmekteyiz.

Alfa Kedi Irkları Koruma ve Denetleme Derneği olarak 13 Ocak 2019 tarihinde “Kedilerin Beslenmesi Nasıl Olmalı?”, 17 Şubat 2019 tarihinde ise “WCF Yarışma Kuralları, Yarışma Öncesi Öneriler” konulu seminerlerimize de bekleriz.

Katılım Bedelleri:

-Kedi Evleri için yarışma sponsorluğu 600 TL (2 gün için 3 kediye kadar ücretsiz) bağış karşılığı

-Yarışma Katılımı 100TL/kedi/gün bağış karşılığı

-Batın Olarak Katılım 200 TL (batında kaç yavru varsa- 3-6 ay arası aynı tarihte doğan anne baba bir olan yavru kediler) bağış karşılığı

-Şecere almak üzere değerlendirmeye katılan kediler için 150 TL+ şecere 75 TL* bağış karşılığı

-WCF Ring/ WCF Special Show lar için her etkinlik 100TL/kedi bağış karşılığı

-Fun Show’lar ücretsiz (en güzel kıyafet, en süslü kafes vb.)

-Kafes kiralama 25 TL/gün (sınırlı sayıda olduğu için talebinizi önceden belirtiniz) bağış karşılığı

*Şecere belgesi almaya hak kazanan kediler için talep edilecektir.

Hakemler:

Irina SADOVNIKOVA RU-WCF Tüm Irklar Hakemi

Maria LITVINA RU- WCF Tüm Irklar Hakemi

Anna Nazarova RU-WCF Tüm Irklar Hakemi

Geçen yılki seminer ve yarışmamızda olduğu gibi tüm katılımcılara ödüller harici sürpriz hediyeler, keyifli ve huzurlu bir ortam.

Etkinliklerin tamamı Pet İzmir, 2019 Fuar alanı bünyesinde gerçekleşeceği için sektörün liderleriyle birebir tanışma imkanı…

Yarışmaya başvuru için  burayı  ALFA-yarışma-Başvuru-Formu2019-1 tıklayınız.

Her kedi için formu doldurup şecereleri ile birlikte bilgi@kedidernek.org.tr adresine gönderiniz.

Detaylı bilgi için: 05319442632,   05362372106,   05055945556,  05469183585