Kedi Yetiştiricisi Cattery Belge Talebi

Kedi yetişticliği cattery belgesi

Cattery Belgenizin basılabilmesi için ‘Alfa Kedi Irkları Koruma ve Denetleme Derneği’ne üye olmanız gerekmektedir. Standart Üyelik Başvurusu için buraya tıklayınız. Standart üyelik 15tl’dir Mevcut dernek üyesiyseniz sadece aşağıdaki formu doldurarak ödeme dekontunuzu ‘bilgi@kedidernek.org.tr’ adresine yada aşağıda verilen adrese kargo ile göndermeniz yeterlidir

Yetiştirici Adı Bilgilendirmesi

Her yetiştiricinin kendisine özel bir marka değerinde adı olması gerekmektedir. WCF federasyonundan cattery ismi almak için ilk önce üç tane cattery ismi seçmeniz gerekmektedir. Seçtiğiniz cattery isimlerini buraya tıklayarak  daha önceden alınıp alınmadığını kontrol etmelisiniz,  eğer  aynı  cattery isimleri var ise değiştirip, değiştirdiğiniz isimler ile cattery başvuru formunu doldurmanız ve dekontuyla birlikte bilgi@kedidernek.org.tr adresine göndermeniz yeterlidir.

Cattery Başvuru Formu,

ALFA Cattery Kedievi başvurusu